GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND & BELGIE

Verrekijkers

Ben jij opzoek naar een nieuwe verrekijker? Wij hebben voor iedereen een passend model, van beginner tot professional. Mocht je nog twijfelen over welke verrekijker het beste bij je past, of welke maat het beste is voor jouw doel? Je kunt dit ontdekken met de verrekijker keuzehulp.

Wildpix Xd verrekijkers

Als jij opzoek bent naar een goede verrekijker voor een vriendelijk budget? Overweeg dan zeker de Wildpix XD serie.

Wildpix XD 10x50 Verrekijker Groen
Verrekijker Wildpix XB

Wildpix XB verrekijkers

Ben jij opzoek naar de beste kijker voor het spotten van vogels voor nog geen 200 euro? Zoek dan niet verder want de Wildpix XB serie heeft alles wat jij nodig hebt!

Wildpix Ed verrekijkers

In sommige situaties zoek je net dat beetje extra, hiervoor hebben wij de ED serie ontwikkeld. Zo loopt de ED serie op tot 12x vergroting met de beste specificaties.

Verrekijker Wildpix ED
Verrekijker Wildpix HD

Wildpix HD verrekijkers

De beste keuze voor de professional, de verrekijkers uit de HD serie beschikken over de best mogelijke prestaties en zijn perfect te gebruiken in elke situatie.

kies de juiste kijker

De Wildpix XD serie is verkrijgbaar in Zwart en Groen en in de 4 meest gebruikte maten; 10×25, 8×42, 10×42 & 10×50. Iedere maat heeft zijn eigen voordeel en is afhankelijk van het gebruikersdoel. Wil jij weten hoe je de juiste kijker kiest, dit lees je in onze keuzehulp of bestel de juiste verrekijker in onze shop.